Sådan Skype med mere end en person

Din Skype-kontaktliste placerer muligheden for at chatte i realtid med dine online venner ved dine fingerspidser, og hver gang du dobbeltklikker på en kontakt, åbner du et chatvindue med den pågældende. Skype giver dog også grupper på tre eller flere brugere mulighed for at chatte med hinanden i det samme vindue. Opret en gruppechat, og tilføj dine kontakter til gruppen for hurtigt at oprette et chatvindue, som flere kontakter kan dele på én gang.

1

Log ind på din Skype-konto, og klik på ikonet "Grupper" i hovedmenuen i venstre kolonne. Ikonet "Grupper" er en silhuet af tre personer.

2

Tryk og hold markøren over den første kontakt, du vil føje til gruppen.

3

Træk kontakten til det tomme felt i hovedpanelet, der siger "Træk kontakter, som du vil tilføje her." Slip musen eller trackpad-knappen for at slippe kontakten i gruppen.

4

Gentag dette for hver kontakt, du ønsker at føje til gruppen.

5

Tilføj kontakter i batcher ved at klikke på plustegnet i hovedpanelet og vælge "Tilføj personer" i rullemenuen. Hold knappen "Ctrl" nede, vælg alle de kontakter, du vil tilføje, og klik på knappen "Vælg". Klik derefter på knappen "Tilføj" for at føje dem til chatten.

6

Skriv din besked til gruppen, som du normalt ville i chatfeltet. Hver kontakt, der i øjeblikket er logget på, og som du har føjet til gruppen, kan se beskeden og være i stand til at svare.