Sådan bruges en telefon som kreditkortterminal

Hvis du har en smartphone - det være sig en iPhone eller en Android-drevet telefon - kan du bruge en bærbar kortlæser til at tage kreditkortbetalinger overalt, hvor du kan få en internetforbindelse. Smartphone-kortlæsere fungerer sammen med en branded-app og sættes i telefonens hovedtelefonstik; mange apps med mærke giver dig også mulighed for at indtaste kreditkortnumre. Hver tjeneste opkræver et gebyr pr. Transaktion. Hvilken service du bruger afhænger af din virksomheds specifikke behov.

Firkant

1

Tilmeld dig en konto på Square-webstedet for at få din gratis kortlæser (link i ressourcer). Download Square-appen til din telefon; appen understøtter både iOS- og Android-telefoner.

2

Start appen på din telefon, og log derefter ind med din Square-konto. Tilslut Square-læseren til din telefon.

3

Indtast det opkrævede beløb for ordren samt en beskrivelse af ordren. Stryg kreditkortet gennem kortlæseren for at trække signaturskærmen op - medmindre ordren er under $ 25, og du har deaktiveret underskrifter for køb under $ 25. Når du har fået signaturen, skal du trykke på "Fortsæt" og derefter indtaste enten et telefonnummer eller en e-mail-adresse for at levere en kvittering.

PayPal her

1

Tilmeld dig PayPal Here-tjenesten (link i ressourcer). PayPal Her er tilgængelig til iOS- og Android-produkter og tilbyder appen og den fysiske kortlæser gratis. PayPal sender dig en PayPal Here-kortlæser.

2

Sæt PayPal Here-kortlæseren til din telefon, og start derefter appen for at tage kreditkortbetalinger. Udfyld dine PayPal-kontooplysninger.

3

Udfyld betalingsposter ved hjælp af appen, og tryk på knappen "Oplad". Tryk på "Kort", og stryg derefter kundens kort. Appen giver brugerne mulighed for at tilføje et tip og logge på din smartphone-skærm.

4

Tryk på "Gennemfør køb". Købere kan også vælge at modtage en kvittering eller sende en sms til dem. Midlerne overføres direkte til din PayPal-konto.

Intuit GoPayment

1

Download og start GoPayment-appen på din smartphone; GoPayment er tilgængelig til Android-, iOS- og BlackBerry-telefoner. Log ind på din Intuit-konto - hvis du ikke har en, skal du oprette en konto på Intuit-gopayment.com (link i ressourcer).

2

Tryk på ikonet "Indstillinger" i appen. Det er placeret i bunden af ​​skærmen på iOS-enheder; tryk på knappen "Menu" på din Android-enhed for at se knappen Indstillinger. Marker afkrydsningsfeltet ud for knappen "Vælg læser", og tryk derefter på knappen "Vælg læser" for at vælge den kortlæser, du vil bruge.

3

Tryk på "Bliv betalt." Du kan enten stryge kreditkortet eller indtaste oplysningerne manuelt. På nogle enheder bliver du bedt om at indtaste transaktionsbeløbet først, mens andre enheder beder dig om at indtaste det, når du har indtastet eller skubbet kundens kort.