Sådan aktiveres Visual Voicemail på iPhone

En af de første opgaver, når du konfigurerer din nye iPhone, er at aktivere Visual Voice Mail. IPhone's Visual Voice Mail-funktion giver dig mulighed for at indstille en standardhilsen eller tilpasse den hilsen, som opkaldene hører, når deres opkald videresendes til telefonsvarer. Hvis der allerede er konfigureret telefonsvarer på din konto, aktiveres Visual Voice Mail-opsætningen automatisk. Hvis din konto er ny, kan du aktivere Visual Voice Mail fra din enhed.

1

Tryk på ikonet "Telefon" på iPhones startskærm.

2

Tryk på ikonet "Voicemail" i nederste proceslinje for at åbne skærmbilledet til Voicemail Setup.

3

Tryk på knappen "Opsæt nu". Skærmbilledet Adgangskode vises.

4

Indtast en adgangskode til din Visual Voice Mail, og tryk derefter på "Gem". Skærmen Bekræftelse af adgangskode vises.

5

Bekræft adgangskoden ved at indtaste den igen i indtastningsfeltet. Tryk på "Gem". Hilsen-skærmen åbnes.

6

Tryk på "Standard" -indstillingen for at bruge standardhilsen, eller tryk på "Brugerdefineret" for at optage en brugerdefineret hilsen til opkaldere. Hvis du trykker på "Brugerdefineret", vises skærmbilledet Optagelse.

7

Tryk på "Optag" for at optage din personlige hilsen. Tryk på knappen "Stop" for at stoppe optagelsen. Tryk på "Afspil" for at gennemse optagelsen, eller tryk på "Optag" for at genoptage hilsenen. Tryk på "Gem", når du er færdig med optagelsen. Voicemail-skærmen viser en post til din hilsen, og din hilsen er aktiveret. Visual Voice Mail er aktiveret.