Hvilken stikket bag på computeren går en mikrofon i?

De fleste computere har stik til mikrofon, musikafspillere og højttalere på bagsiden eller siden af ​​hovedenheden. Nogle computere har et ekstra mikrofonstik foran. Disse stik er tilsluttet lydkortet eller processoren på din computer. De fleste mikrofoner designet til computerbrug har et 1/8 "jackstik, men nogle har et større 1/4" stik. Hvis du har denne type, skal du slutte den til en adapter, før du slutter den til din computer.

1

Identificer lydstik på bagsiden af ​​din computer. Medmindre din computer er meget gammel, er stikkene farvekodede grønne til line-out - til højttalere eller hovedtelefoner - blå til line-in og pink til en mikrofon. Mikrofon- og højttalerstikkene kan også have små billeder ved siden af ​​dem. Line-in-stikket er beregnet til musikafspillere eller andre lydenheder.

2

Tilslut din mikrofon til mikrofonstikket. Hvis din mikrofon har en tænd / sluk-kontakt, skal du tænde den.

3

Peg musen mod højre kant af skærmen, flyt musemarkøren ned, klik på "Søg" og indtast "Kontrolpanel" i søgefeltet. Skriv "lyd" i søgefeltet øverst i vinduet, og klik på "Lyd".

4

Klik på "Mikrofon" på fanen Optagelse, og vælg "Egenskaber". Åbn fanen "Niveauer", og kontroller, at mikrofonen ikke er slået fra. Klik og træk skyderen "Mikrofon" for at øge eller mindske lydstyrken.