Sådan downloades og importeres chase-banktransaktioner til QuickBooks

For Chase-bankkunder tilbyder QuickBooks en række effektive værktøjer til at styre en virksomhed. Et af disse værktøjer er softwarens evne til at spore indtægter og udgifter og holde konti synkroniseret ved at integrere med bankens softwaresystemer via en internetforbindelse. Som kunde hos Chase downloader du kontotransaktioner til en ekstern fil og importerer dem til QuickBooks uden gebyr. Du kan også oprette en direkte forbindelse til Chase fra QuickBooks og modtage transaktioner automatisk mod et månedligt gebyr. Når transaktionerne er tilgængelige, kan du bruge oplysningerne til at afstemme konti og forenkle din økonomiske bogføring.

Brug af Web Connect

1

Log på Chase Online Banking-siden (se Ressourcer). Hvis du ikke bruger Chase Online til at administrere dine konti, skal du klikke på knappen "Tilmeld nu" for at registrere dig til en online brugerkonto.

2

Klik på fanen "Kundecenter", når du er logget på Chase Online. Rul ned til "Reference Center" og klik på linket "Aktiver penge, Quicken osv ..."

3

Klik på "Download nu (uden beregning)" for at oprette en QuickBooks OFX-formateret fil på dit skrivebord, og klik derefter på "Fortsæt".

4

Vælg den konto, hvorfra transaktioner skal downloades, og vælg derefter et datointerval for transaktioner.

5

Klik på "QuickBooks" -knappen, og vælg den version af QuickBooks, du bruger, fra rullelisten. Klik på knappen "Eksporter".

6

Klik på knappen "Gem", hvis du bliver bedt om det, og vælg en destinationsmappe for at gemme filen. Intuit anbefaler at gemme filen på skrivebordet.

7

Gå til destinationsmappen, der indeholder den OFX-formaterede fil. Højreklik på filen og omdøb den til "Filnavn.qbo" (med anførselstegn), hvor filnavnet er navnet på din downloadede fil. Dette trin er nødvendigt, fordi QuickBooks Web Connect kun genkender QBO-formaterede filer.

8

Åbn QuickBooks på din computer. Gå til menuen "File", og få adgang til "Utilities", "Import" og "Web Connect Files ..." Naviger til skrivebordet, og find den OFX-formaterede fil, du downloadede fra Chase Online. Klik på "Åbn" for at fortsætte.

9

Vælg "Brug en eksisterende QuickBooks-konto", når du bliver bedt om det i dialogboksen "Vælg bankkonto", og vælg din konto fra rullelisten. Hvis din konto ikke er på listen, skal du vælge "Opret en ny QuickBooks-konto" og indtaste et navn. Klik på "Fortsæt".

10

Gå til "Online Banking" under "Mine genveje" for at gennemgå og matche de transaktioner, du downloadede til denne konto.

Brug af QuickBooks 'Direct Connect

1

Log på Chase Online-websiden (se Ressourcer).

2

Klik på fanen "Kundecenter", og rul ned til "Reference Center". Klik på linket for "Aktivér penge, quicken osv ..."

3

Vælg "Aktiver direkte adgang via PFM-tjenesten ($ 9,95 / måned)" og klik på "Fortsæt." Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre opsætningen for direkte adgang.

4

Åbn QuickBooks på din computer. Gå til menuen "Bank". Vælg "Online Banking" og derefter "Opret konto fra Onlinetjenester".

5

Vælg virksomhedskontoen på rullelisten, eller indtast navnet på en ny konto. Klik på "Næste" for at fortsætte.

6

Rul ned og find "Chase" fra rullelisten med finansielle institutioner, eller skriv "Chase" i feltet. Klik på "Næste" for at fortsætte kontoopsætningen.

7

Vælg "Direkte forbindelse" og klik på "Næste". Marker afkrydsningsfeltet ud for "Ja, min konto er blevet aktiveret til QuickBooks Online Services." Klik på "Næste" for at fortsætte opsætningen.

8

Indtast dit Chase Online-brugernavn og din adgangskode, når du bliver bedt om det. Vælg online-kontoen for at få adgang til og downloade.

9

Vælg "Download online-konti" og "Modtag transaktioner." Klik på "Udfør" for at afslutte sammenkædningsprocessen.