Sådan åbnes Microsoft fungerer med Word

Microsoft Works er den mindre fætter til Microsoft Office. Works er ikke så dyre som den fulde Office-pakke, men alligevel indeholder den stadig en tekstbehandler, et regneark og et databasestyringssystem, der muligvis er tilstrækkelig til dine forretningsbehov. Hvis du planlægger at sende en Works-fil til nogen, der har Microsoft Word, kan du gemme filen som en DOC-fil. Hvis du har modtaget en Works WPS-fil og har brug for at åbne den i Microsoft Word, kan du downloade en gratis Works 6-9 Converter fra Microsoft, installere den og derefter åbne filen.

Gem et Works Document til Word

1

Åbn Works-dokumentet.

2

Klik på "File" og "Save As." Indtast et navn i feltet "Filnavn", hvis det er nødvendigt.

3

Klik på pil ned i feltet "Gem som type". Vælg "Word 97-2000 & 6.0 / 95 - RTF ( .doc)" eller "Word 97-2003 ( .doc)" og klik derefter på "Gem". Dit filnavn skal ændre sig og have en DOC-filtypenavn.

4

Klik på "File" igen, og klik derefter på "Close". Når du har lukket filen, kan du nu åbne den i Word.

Download Works 6-9 Converter

1

Peg din webbrowser til Microsoft Download Center, og skriv "Works 6-9 Converter" i søgeområdet.

2

Klik på den orange “Download” -knap. Følg instruktionerne for at downloade din konverter.

3

Dobbeltklik på “WorksConv.exe”, og følg installationsguiden for at installere konverteren. Det tager et par minutter at downloade og installere konverteren. Konverteren føjes derefter automatisk til Microsoft Office-programmer.

Åbn en Works-fil med Word

1

Åbn Word, og klik på kommandoen "File". Klik på "Åbn".

2

Gå til, hvor du har gemt Works-filen, og vælg filnavnet, eller klik på rullemenuen "Filtype", og vælg "Works 6.0-9.0" for at finde og vælge filen.

3

Klik på "Åbn" for at åbne Works-dokumentet i Word. Hvis du vil foretage ændringer i dokumentet, skal du gemme filen som et Word-dokument ved at klikke på "File", derefter "Save As" og derefter gemme filen som et Word-dokument.