Sådan annulleres en solgt vare på min eBay-konto

Sælgere på eBay kan lejlighedsvis have brug for at annullere en transaktion, efter at en vare er solgt. Måske blev varen opført ved en fejltagelse eller er den blevet beskadiget, mistet eller stjålet. Uanset årsagen er det første, sælgeren skal gøre, at kontakte køberen, forklare situationen og bede køberen om at annullere transaktionen. Derefter skal en sag åbnes med eBay Resolution Center inden for 45 dage efter salgsdatoen, og den skal lukkes inden for 60 dage.

Åbn sagen

1

Log ind på din eBay-konto, og klik på linket "Solgt" i menuen til venstre for at åbne siden Solgte varer.

2

Klik på "Løs et problem" ved siden af ​​posten på siden Solgte varer. Der åbnes en formular, der giver dig mulighed for at indlede en sag med Resolution Center.

3

Klik på "Jeg solgte en vare og vil annullere transaktionen" og klik på "Fortsæt". Indtast dit eBay-brugernavn og din adgangskode i loginformularen, der åbnes. Formularen Annuller en transaktion åbnes, udfyldt med dit varenummer; eller hvis du åbnede formularen fra et andet link, skal du skrive dit varenummer i feltet Varenummer.

4

Indtast årsagen til annulleringen i feltet "Giv køberen en grund til at ønske at annullere denne transaktion", og klik derefter på "Fortsæt". Køberen kontaktes med din anmodning. Hvis han ikke svarer inden for syv dage, annulleres transaktionen, og det endelige værdigebyr refunderes til din konto. Hvis køberen reagerer, mægler eBay for at løse problemet og lukke sagen.

Luk sagen

1

Log ind på eBay, og åbn siden Resolution Center (link i ressourcer).

2

Klik på den sag, du vil lukke.

3

Klik på årsagen til at lukke sagen. Valgmulighederne er "Køberen og jeg har gennemført denne transaktion med succes" og "Jeg vil afslutte kommunikationen med køberen."

4

Skriv eventuelle yderligere kommentarer, du vil medtage i feltet Kommentarer, og klik derefter på "Luk sag." Sagen er afsluttet.