Sådan aktiveres en ny telefon på en eksisterende Verizon-konto

Hver gang du opgraderer en telefon på en Verizon Wireless-forretningslinje eller køber en ny enhed, kommer telefonen præaktiveret til den linje, du angav, da du bestilte den. Alt du skal gøre er at programmere den nye telefon til at fuldføre aktivering og fjerne den gamle telefon fra kontoen. Programmeringsprocessen er i de fleste tilfælde enkel og automatiseret; bare indtast en stjernekode og følg instruktionerne.

1

Opret en sikkerhedskopi af din nuværende telefons kontakter på Verizons servere ved hjælp af Backup Assistant, hvis du ikke vil miste dem. Backup Assistant leveres forudinstalleret på mange Verizon-smartphones og er tilgængelig i menuen Applikation. Hvis du ikke har en smartphone, kan du downloade den via Media Center på din basistelefon.

2

Sluk for din nuværende telefon.

3

Installer batteriet i den nye telefon, og oplad det helt.

4

Tænd telefonen, tryk på “* 228” og “Send” -tasten. Følg vejledningen for at programmere telefonen. Du får en meddelelse om, at "Programmeringen var vellykket" på displayet, når processen er afsluttet.

5

Start Backup Assistant (eller download den fra Media Center, hvis telefonen ikke er en smartphone), og følg instruktionerne på skærmen for at importere dine kontakter. Du skal kun gøre dette, hvis du på forhånd valgte at eksportere din adressebog.